avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare activitate SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare activitate SRL

Buna ziua. Spuneti-mi va rog daca firma (care nu a avut deloc activitate) a fosr suspendata 1 an si acum a expirat perioada, trebuie neaparat sa o prelungesc la Registrul Comertului, sau este suficient sa depun in continuare la Administatia financiara declaratia 100 ? (pentru ca o noua suspendare banuiesc ca necesita iar alte taxe ...cam 300 lei )

Alte discuții în legătură

Pot infiinta persoana fizica autorizata daca am srl? edylll edylll buna ziua, as vrea sa stiu daca pot deveni p.f.a. in conditiile in care in anul 2006 am infiintat un srl dar fara activitate. am depus o perioada declaratiile ... (vezi toată discuția)
Ajutati ma cu dizolvarea unei firme danielcraciun danielcraciun buna ziua am o firma infiintata in anul 2002 de comert cu amanuntul in primele 2 luni am avut ceva activitate si am si depus la administratie hartiile ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de avertizare mariusrizea mariusrizea Buna ziua. Va rog a ma ajuta cu o rezolvare in cazul mai jos precizat. In 11.2007 am infiintat un SRL care nici pana in prezent nu a avut activitate. ... (vezi toată discuția)