avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cod fiscal, chitantiere
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cod fiscal, chitantiere

AS DORI VA ROG SA-MI SPUNETI DACA EXISTA ARTICOL DE LEGE CARE SA MA OBLIGE SA IAU CHITANTIER PTR INCASAREA DE IMPOZITE SI TAXE LOCALE, AVAND IN VEDERE CA EXISTA GHISEE LA CARE SE FAC INCASARI.MENTIONEZ CA EU LUCREZ DE 12 ANI IN DIRECTIA TAXE SI BUGETE LOCALE OCUPANDU-MA EFECTIV DE EVIDENTA SI URMARIREA AMENZILOR, FARA SA AM CHITANTIER, MOTIV PTR CARE VA INTREB DACA SUNT OBLIGATA SA IAU?SI CE IMPLICATII PRIVIND SANCTIUNILE POT AVEA LA REFUZUL DE A PRIMI CHITANTIER CA SA FAC INCASARI

Alte discuții în legătură

Este legal ca pt o amenda pe care o are o persoana luata in spatiu sa platesc eu? roxypoxy roxypoxy buna ziua!am luat pe un nepot in spatiu,pt a avea si el buletin.spre surprinderea mea atunci cand am mers la primarie sa cer o adeverinta pt o masina,mi s-a ... (vezi toată discuția)
Codul fiscal si ingradirea dreptului la munca cyan cyan In speta este vorba despre [b]refuzul incasarii[/b] de catre directia de taxe si impozite locale a taxei pentru eliberarea unui cazier auto solicitat de un ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala - unde si cand se plateste? raz raz Salut Pe scurt, speta ar fi urmatoarea: in localitatea x, unde numitul Vasile detine un imobil proprietate personala, acesta a fost amendat de primaria ... (vezi toată discuția)