avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Va rog sa ma ajutati - cim partial pensionar gradul III
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va rog sa ma ajutati - cim partial pensionar gradul III

sint membra noua in cadrul forumului dvs.
sint pensionara cu gradul III, stiu ca mai am dreptul la 4 ore de munca pe zi.
Am gasit de lucru la mail multe firme dar cu contract de munca de 1 ora pe saptamina. Cite contracte pot sa inchei cu 1 ora pe saptamina sa nu depasesc cele 4 ore pe zi. Mentionez ca de la Casa de Pensii Dolj s-a raspuns ca numai 4 contracte si nu conteaza conteaza orele . Va rog sa ma lamuri-ti si sa ma ajutati pentru ca altfel voi pierde aceste contracte .
va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Pensionar problema juridica tibanto tibanto Am pensie de invaliditate, sunt pensionar gradul II cu handicap accentuat, pensia de este definitiva ca si certificatul de handicap. Mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Se poate cumula pensia de invaliditate cu salariul? monik monik buna ziua. se poate cumula pensia in urma pensionarii pe caz de boala cu salariul? stiu ca pensionarii pe caz de boala pot lucra max 4 ore/zi cu carte de ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala neagadanut neagadanut Buna ziua Acum 2 saptamini m-am operat la coloana(inceput de paralizie la piciorul sting),fiind in medical o luna,dupa care trebuie sa ma duc la control sa ... (vezi toată discuția)