Spuneti-mi va rog daca e corect sau nu sa se dea viza de CFP in cazul urmator:
O primarie pierde definitiv si irevocabil un spor(dupa sesizarea curtii de conturi si procese).De la resurse umane nu s-au emis nici un fel de dispozitii in acest sens,nu s-a luat absolut nici o decizie in ceea ce priveste salariile, in contabilitate venind actele ca si pana acum.Din punct de vedere al acordarii vizei de CFP e ok?se poate viza statul de plata?ordonantarile?poate fi considerat vinovat cel care acorda viza, avand in vedere ca statele se intocmesc in cadrul altui compartiment si contin semnatura celui care l-a intocmit si a primarului?
Ne-am tot judecat si in final am pierdut.Problema e ca in statul de plata sunt si oameni care n-au acest spor, exista medici, asistenti personali...cum poti da refuzul de cfp?mai mult decat atat, totusi dispozitii noi neexistand(din care sa fie scos sporul considerat necuvenit) cum pot trece peste actele interne in vigoare?Mie mi se pare ca totusi raspunderea e a primarului si a resurselor umane.In acest caz , ca si control financiar se poate verifica incadrarea in creditele bugetare, in numarul maxim de personal(acestea fiind corecte)
Spor c.f.p.
maria_mer
La cate persoane dintr-o institutie publica se poate acorda sporul C.F.P.
Care sunt regulile pentru acordarea corecta a acestui spor? Multumesc. (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-urilor acestora.