avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Impozit forfetar(neclar)
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Impozit forfetar(neclar)

Buna seara tuturor.
Am urmarit discutiile pe acceasta tema dar inca nu-mi este clar. Sunt asociat unic la o s.r.l. Am depus cererea de dizolvare la O.N.R.C. la inceputul lunii aprilie anul curent. Dizolvarea a fost publicata in Monitorul Oficial la data de 28.aprilie2009, si astept scurgerea celor 30 de zile pentru a putea depune cererea de rdiere. In aceasta situatie eu mai trebuie sa platesc impozitul forfetar ?
Va multumesc.
Nu. Impozitul forfetar se aplica din data de 01.05.2009

"În situaţia în care, contribuabilii intră în inactivitate temporară în cursul anului, prevederile art.18 alin. (2) se aplică pentru perioada cuprinsă între începutul anului şi data când societatea înregistrează la Oficiul Registrului Comerţului cererea de menţiuni."
platiti numai pentru zilele care se scurg de la 1.05 si pana la data radierii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul forfetar DJ17SCS DJ17SCS buna ziua,am avut o firma in desfintare la care sentinta definitiva s-a publicat in 15 mai 2009 in Monitorul Oficial.Astazi am depus actele la registrul ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar lidia31 lidia31 daca am suspendat firma incepand cu data de 20 mai (data deciziei judecatorului) trebuie sa mai platesc impozitul forfetar? daca da , cum se calculeaza efectiv ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma ile@n@ ile@n@ Am o mare nelamurire . Nu inteleg de ce suspenda lumea activitatea firmelor deoarece in perioada suspendarii venitul fiind 0 , este supus impozitarii minime. ... (vezi toată discuția)