avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reclamatie pentru evaziune fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reclamatie pentru evaziune fiscala

Subiect: vanzari ilicite
buna ziua

am si eu o intrebare. unde se poate face reclamatie unei ``concurente neloiale``, ca sa-i spun asa. este vorba de urmatoarea situatie.
am un magazin,intro localitate destul de mare. aici exista si o croitorie,unde lucreaza cca 200 de persoane. vanzarile merg prost,ca peste tot in ziua de azi,nimic de zis.dar problema este ca in aceasta croitorie, se duc persoane cu marfuri, chiar dintre lucratoare. nu au firma,nu platesc impozite,nimic. noi,fraierii,stam cu magazinele,inregistrate la reg com, expusi controalelor,declaram venituri,platim chirii,impozite la fisc, impozite pentru salarii,etc.
se poate face undeva o reclamatie? se poate face ceva?
ideea e ca nu as vrea sa dam nume, suntem totusi din aceeasi localitate si ne cunoastem..
macar sa le sperie cineva sa nu ne mai faca ``concurenta neloiala``

multumesc mult

Alte discuții în legătură

Vanzari ilicite coralia1 coralia1 buna ziua am si eu o intrebare. unde se poate face reclamatie unei ``concurente neloiale``, ca sa-i spun asa. este vorba de urmatoarea situatie. am un ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala coralia1 coralia1 am pus si eu o intrebare mai demult referitor la o posibila evaziune fiscala. era vorba de vanzare de marfuri intro croitorie, spatiu intern, intradevar,dar ... (vezi toată discuția)
Abuzurile primarului gigibos gigibos Cu respect! Este vorba de un primar dintr-o comuna care a venit in control la un magazin mixt.Controlul l-a facut la acte si marfa fara sa scrie in registrul ... (vezi toată discuția)