am pus si eu o intrebare mai demult referitor la o posibila evaziune fiscala. era vorba de vanzare de marfuri intro croitorie, spatiu intern, intradevar,dar vanzarea se face fara acte, fara a se inregistra ceva,fara a se declara si bineinteles fara a se plati impozitele aferente. mi s-a raspuns sa fac plangere la politie. politia nu face nimic,e posibil sa stie si sa inchida ochii.foarte posibil. am mai mentionat ca nu vreau sa fac plangerea semnata,pt ca sunt persoane pe care le cunosc si care ma cunosc.nu vreau sa intram in conflict.
exista o posibilitate sa depun plangerea astfel, vreo adresa de mail a vreunei institutii, sau ceva de genul acesta?
citeste pe aici cineva si de pe la politie,de pe la finante, cineva interesat de astfel de cazuri?
sau se voieste a se trage pe fraierii care muncesc cu actele in regula?
multumesc pentru eventualul raspuns
Vanzari ilicite
coralia1
buna ziua
am si eu o intrebare. unde se poate face reclamatie unei ``concurente neloiale``, ca sa-i spun asa. este vorba de urmatoarea situatie.
am un ... (vezi toată discuția)
Raspuns politie
victor sorin
In urma cu ceva timp cineva a facut o reclamatie nefondata la adresa mea , la o sectie de politie (militie mai corect )
Am solicitat sa-mi fie [b]comunicat ... (vezi toată discuția)