avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspuns politie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspuns politie

In urma cu ceva timp cineva a facut o reclamatie nefondata la adresa mea , la o sectie de politie (militie mai corect )
Am solicitat sa-mi fie comunicat rezultatul cercetarilor si posibilitatea de a citi reclamtia/plingerea formulata de catre respectiva persoana .
Politia (militia raspunde dupa ce trece ceva fata de termenul legal) cu urmatoarele raspunsuri
Citez "
1. nu ati fost audiat intr-un dosar penal (eu am dat o declaratie de amoru literaturi ?)
2. nu se poate eliberarea o copie dupa actele intocmite (sic !) intocmite in petitia nr ... decit la solicitarea instantei ? pt ca doc sunt cu caracter intern ??#-o
Intrebarile mele sunt :
A.Eu am intrebat despre mere (adica ce sa dispus ca solutie ?) ei au vorbit despre mere ? .............
B. Nu am dreptul ca sunt secrete de .....stat .

Cum pot sa obtin totusi acele date in baza carui art de lege ....?pt ca vreau sa formulez o plingere pt denunt calomnios ?
Ultima modificare: Luni, 12 August 2013
victor sorin, utilizator
Asteptati sa se solutioneze dosarul penal si in functie de solutie formulati plangere pt.denunt calomnios.
Pai (militieni ) politisti nu au raspus nici alba nici negra ... nu au comunicat ca sa dat nr unic de parchet sau solutia data casare ..... etc ?
De ce nu mergeti sa va audieze si atunci o sa vedeti si plangerea si poate o sa aflati si mai multe informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copiere dosar penal, cui ma adresez? ContSters362885 ContSters362885 Buna ziua, Am de gand sa dau pe persoana care mi-a facut o plangere penala neintemeiata si nefondata in judecata si imi trebuie declaratia de la politie ca ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pop_maria pop_maria s-a facut o plngere impotriva mea la sectia de politie din comuna in care locuiesc.....am fost instiintata verbal prin fratele meu de catre organul de ... (vezi toată discuția)
Pot acuza de calomnie sau santaj? serg2001 serg2001 Buna ziua, eu am probleme cu cumnatul meu. Dupa moartea socrului meu, fiul acestuia a ramas in garsoniera fara a avea niciun drept. Deoarece pana la urma a ... (vezi toată discuția)