In urma cu ceva timp cineva a facut o reclamatie nefondata la adresa mea , la o sectie de politie (militie mai corect )
Am solicitat sa-mi fie comunicat rezultatul cercetarilor si posibilitatea de a citi reclamtia/plingerea formulata de catre respectiva persoana .
Politia (militia raspunde dupa ce trece ceva fata de termenul legal) cu urmatoarele raspunsuri
Citez "
1. nu ati fost audiat intr-un dosar penal (eu am dat o declaratie de amoru literaturi ?)
2. nu se poate eliberarea o copie dupa actele intocmite (sic !) intocmite in petitia nr ... decit la solicitarea instantei ? pt ca doc sunt cu caracter intern ??#-o
Intrebarile mele sunt :
A.Eu am intrebat despre mere (adica ce sa dispus ca solutie ?) ei au vorbit despre mere ? .............
B. Nu am dreptul ca sunt secrete de .....stat .
Cum pot sa obtin totusi acele date in baza carui art de lege ....?pt ca vreau sa formulez o plingere pt denunt calomnios ?
Plangere penala
pop_maria
s-a facut o plngere impotriva mea la sectia de politie din comuna in care locuiesc.....am fost instiintata verbal prin fratele meu de catre organul de ... (vezi toată discuția)