Va rog ,
1. O persoana FIZICA face o plingere penala impotriva unei persoane juridice invocind fapte pe care le considera de natura penala , pe care persoana juridica , prin administrator , le-ar fi savirsit . PLINGEREA este facuta la POLITIE.
2. Administratorul , este audiat de POLITIE ( convocat telefonic ) , i se prezinta PLINGEREA PENALA ( acesta era si numele documentului scris de catre ,denuntator , care avea numar de inregistrare la POLITIE ) . Administratorul , prezinta probe in favoarea sa si denunta actiunea ,ca fiind neadevarata bazata pe acte false si fapte neadevarate , cu clara intentie rauvoitoare .
3.Trec mai bine de trei luni si pentru ca denuntatul nu primeste nici un raspuns , comunica telefonic cu politistul de caz si primeste un raspuns telefonic ( si ulterior , la solicitare si in scris ) ca :
a. Plingerea penala nu a fost inregistrata ca si " plingere penala " ,ci a fost inregistrata ca si " PETITIE "
b. Aceasta " PETITIE " a fost clasata ( fara alte precizari ).
Va rog , sa-mi comunicati :
1. Daca POLITIA a procedat procedural corect in sensul schimbarii PLINGERII din " PLINGERE PENALA in " PETITIE " ?
2. Daca " PETITIA " a fost clasata ( inseamna ca nu s-au retinut fapte de natura penala ) cum poate PERSOANA JURIDICA prin administrator sa denunte actele calomnioase scrise in acea " PLINGERE PENALA - PETITIE " cu atit mai mult cu cit , aceasta actiune a fost promovata de un functionar public , fara stiinta angajatorului sau , functionar public care nu are competente de acest fel scrise in fisa postului , folosind insemnele institutiei ( nr inregistrare , stampila , in orele de program , fara delegatie etc. )si care prin aceasta actiune a pus in discutie un drept legitim al persoanei juridice si anume DREPTUL DE PROPRIETATE .
Va multumesc mult .
Cel mai recent răspuns:
ioanandrei , utilizator
11:28, 22 Decembrie 2015