avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotarare care sa tina loc de act autentic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotarare care sa tina loc de act autentic

Buna ziua,am o intrebare-mama mea a cumparat de la sora ei ,cu o chitanta sub semnatura privata,drepturiile ei conform unui testament +dreptul ei asupra cotei de 1/3 asupra unui imobil.Datorita unor discutii ,mama a introdus actiune ininstanta pt.-,,hotarire sa tina loc de act autentic,,.Vazind ca nu reuseste sa revinda de 2 ori aceleasi bunuri,sora ei a denuntat in fals inscrisul in fata instantei,aceasta din urma a trimis catre parchet pt.a se face o expertiza tehnico-stiintifica asupra semnaturiilor principale cit si asupra semnatturiilor martorilor.Aceasta sa efectuat dupa aproape 7 luni de zile iar concluzia a fost-semnaturile denuntate in fals sunt ale persoanei vinzatoare-la vinzator/sunt ale cumparatorului-la cumparator /precum si a martoriilor!Dupa primire rezolutiei-sora mamei a facut plingere impotriva rezolutiilor-dar in instanta-sectia penala sa demonstrat din nou ca nu are dreptate si ca incearca sa traga de timp,mai ales ca expertiza a fost facuta sub auspiciile celui care a autorizat ca poate face acest lucru-institutul de expertiza,astfel sa dat hotarire definitiva prin care se spune clar ca cele doua persoane acuzate de fals si fals in inscrisuri nu se fac vinovati de nici o fapta cu caracter penal !acum de curind sa ajuns la recurs-unde din nou pirita a mintit pina si in cererea de ajutor public judiciar.Intrebariile mele sunt-ce se poate inteprinde impotriva piritei pentru ca a facut pina acum 6 plingeri care s-au dovedit nefondate,(tin sa precizez ca a mai fost obligata la plata de daune morale de o instanta)?Ce trebuie facut ,referitor la prezentarea piritei a unor fapte care nu sunt decit minciuni,plus ca in cazul ajutorului public judiciar ,declara la un notariat un fapt neadevarat care se poate proba cu acte existente la dosar! va multumesc!
Cel mai recent răspuns: catta1 , utilizator 11:53, 18 Februarie 2014
Faceti plangeri si dv. pentru fals in declaratii, uz de fals, pentru denunt calomnios... scrieti pe forumul de penal, caci vad ca acolo se indreapta intrebarile dv.
mama a facut plingere pt.denunt calomnios ,dar ce este hilar sa trezit cu o amenda administrativa de 1000 ron,fiindca a atras atentia procurorului de caz ca agentul de politie nu a facut ancheta asa cum era normal!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie asupra rezolutiilor procurorului catta1 catta1 am o intrebare intr-o anumita speta-mama mea sa trezit cu o amenda administrativa de 1000 ron ,datorita faptului ca in urma unor plingeri nefondate facute la ... (vezi toată discuția)
Invinuire mincinoasa cfinica cfinica BuanDimineata, Va rog sa ma ajutati.. Tatal meu,in virsta de 88 de ani.....ne face nenumarate plingeri la Politie,culminind cu o plingere penala in care ... (vezi toată discuția)
Urmarirea penala pentru 290 cod penal mihaela_clau mihaela_clau Paritii intr-un dosar civil avind ca obiect actiune in constatare se inscriu in fals impotriva reclamantului,fac plingere penala,se deschide dosar penal. Acum ... (vezi toată discuția)