avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Invinuire mincinoasa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Invinuire mincinoasa

BuanDimineata,
Va rog sa ma ajutati..
Tatal meu,in virsta de 88 de ani.....ne face nenumarate plingeri la Politie,culminind cu o plingere penala in care declara sub semnatura privata ca noi doi l-am amenintat cu moartea. ! ! !
Mentionez ca la toate sesizarile lui,Organele de Politie au facut anchetele necesare si cele sesizate nu se adeveresc..
Acum ne-am trezit cu acea plingere penala....martor chemat sa autentifice cele afirmate fiind chiar nepotul meu-fiul fratelui.........care infirma cele sesizate in plingere...
Exista vreo posibilitate de a se cere o expertiza la INML,prin care sa se constate starea lui de sanatate mintala ? in aceste conditii ne asteptam sa continue cu plingerile.....asa blocheaza cel putin un Politist...un Procuror....pe noi de la serviciu...si toate acestea costa bani....
CU MULTUMIRI
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:29, 7 Decembrie 2012
Se poate face plangere impotriva acestora pentru denuntare calomnioasa si respectiv marturie mincinoasa !
Daca credeti ca nu mai are discernamantul faptelor sale, atunci puteti formula in instanta o cerere de punere sub interdictie. se va face o expertiza medico-legala.

Daca se va constata ca are discernamantul abolit, atunci nu va mai putea depune acele plangeri la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala cfinica cfinica Va rog sa ma ajutati ..... Tatal meu a facut o plingere penala impotriva mea si a fratelui..... Organele de Politie au cercetat,au inaintat Parchetului ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios calin_pop2000 calin_pop2000 buna ziua o persoana mi-a facut plangere penala la politie pentru amenintare , santaj, ultraj contra bunelor moravuri ,iar, aceasta ... (vezi toată discuția)
Plingeri mincinoase Costica33 Costica33 S-au formulat impotriva mea la politie plingeri mincinoase de catre o grupare infractionala care actioneaza in locul in care domiciliez. Cum ma pot eu apara ... (vezi toată discuția)