avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA casa de marcat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA casa de marcat

Buna ziua,
Sunt PFA din ianuarie 2013 am ca activitate principala CAEN 7430 - activitati de traducere, dar, printre altele, am si urmatoarele CAENuri: 8552, 8559. Vreau, in acest an, sa fac incep sa derulez cursuri de limba engleza in regim privat, sub PFA, cu mici clase organizate, cu 5-6 elevi, la sediul social al PFA-ului.
Am 2 intrebari:
1. imi trebuie casa de marcat? credeam ca este de ajuns sa tai chitanta pentru toate serviciile pe care le fac, mai ales ca voi incheia un fel de contract cu toti cei care vin la cursuri. nu vreau insa ca infintez un SRL pentru ca nu stiu cum va merge.
2. dat fiind ca vreau sa fac aceste clase, ce anume trebuie sa am in vedere, din punct de vedere legal. Mai ales ca avem atatea declaratii fiscale de facut an de an.
Multumesc mult pentru raspuns,
C

Alte discuții în legătură

Pfa cu mai multe coduri caen DinuLioara DinuLioara Bună ziua! Sunt PFA cu codul CAEN 7430 (interpreți), dar am și alte 2 coduri CAEN adăugate ulterior - 8552 (limbi străine) și 8559 (alte forme de ... (vezi toată discuția)
Pfa predare limba engleza in gradinite oanaj oanaj Buna ziua! Am absolvit Fac. de Litere, specializarea jurnalistica-engleza, insa [u]nu[/u] am urmat modulul de pedagogie in facultate. Am PFA pentru ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru pfa traducator si profesor cursuri limbi straine Dana- Dana- Buna ziua, In cazul in care un profesor care efectueaza cursuri in privat/ meditatii si traduceri, poate sa isi deschida un singur PFA pentru ambele domenii ... (vezi toată discuția)