avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA predare limba engleza in gradinite
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA predare limba engleza in gradinite

Buna ziua!

Am absolvit Fac. de Litere, specializarea jurnalistica-engleza, insa nu am urmat modulul de pedagogie in facultate. Am PFA pentru traducator-interpret (cod CAEN 7430), si as dori sa stiu daca pot obtine pe acelasi PFA un cod CAEN pentru invatamant in domeniul cultural (cod CAEN 8552) pentru a putea preda limba engleza in gradinita.

Si apoi este suficient acest PFA pentru invatamant in domeniul cultural (8552) sau este obligatoriu cursul de pedagogie pentru a putea preda in gradinita?

Multumesc,
Oana J

Alte discuții în legătură

Predare de limbi straine la domiciliu - conditii de functionare Chirila Corina Chirila Corina Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti in ce conditii se pot da lectii de limbi straine la domiciliu. Asta in conditiile in care persoana care ar dori acest ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta de predare de catre cnred Simona14 Simona14 Buna tuturor , am cerut Centrului National de Recunoastere a Diplomelor o adeverinta de predare pentru spatiul UE insa aceasta a fost refuzata din ... (vezi toată discuția)
Pot preda o limbă străină pe care o cunosc la nivel avansat însă fără a avea un atestat lingvistic? Lori_ana Lori_ana Doresc să organizez cursuri de predare a limbilor străine franceză, engleză și suedeză. Am terminat Facultatea de Litere, specializarea ... (vezi toată discuția)