avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Predare de limbi straine la domiciliu - conditii de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Predare de limbi straine la domiciliu - conditii de functionare

Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti in ce conditii se pot da lectii de limbi straine la domiciliu. Asta in conditiile in care persoana care ar dori acest lucru a absolvit facultatea de litere, sectia engleza-japoneza, are atestat luat la Bucuresti, a lucrat ca traducator la firma japoneza in jur de doi ani si acum a iesit din concediu de maternitate.
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 14:19, 13 Iulie 2012
caen 9700- activitati ale gospodariilor in calitate de angajator de personal casnic cum ar fi: servitoare, bucatarese, chelneri, valeti, majordomi, spalatorese, gradinari, portari, grajdari,soferi, ingrijitori, guvernante, babysittere, mediatori, secretare,

aici va incadrati la DOMICILIU fie va face contract de munca fie va faceti un PFA sau SRL.

sau mai exista caen 8552. Invatamant in domeniul cultural dar nu la DOMICILIU.
Ultima modificare: Vineri, 13 Iulie 2012
ovidiu7676, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Meditatii legale ca persoana fizica, nu pfa aaddii aaddii Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum se pot da meditatii legale pentru elevi, ca pers fizica, nu PFA, cu plata catre stat a impozitelor aferente? Si care sunt ... (vezi toată discuția)
Profesie liberala pentru meditatii! profy profy Buna ziua! Pana anul acesta am lucrat ca profesor la un liceu! In acest an mi.am dat demisia din motive familiare si doresc sa ma ocup numai de ... (vezi toată discuția)
Help! nu ma inteleg la orc codul caen 9700 olden olden activitati ale gospodariilor in calitate de angajator de personal casnic cum ar fi: servitoare, bucatarese, chelneri, valeti, majordomi, spalatorese, ... (vezi toată discuția)