avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... HELP! nu ma inteleg la ORC codul caen 9700
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

HELP! nu ma inteleg la ORC codul caen 9700

activitati ale gospodariilor in calitate de angajator de personal casnic cum ar fi: servitoare, bucatarese, chelneri, valeti, majordomi, spalatorese, gradinari, portari, grajdari,soferi, ingrijitori, guvernante, babysittere, mediatori, secretare, etc. NECESITA calificare OBLIGATORIU !!

gradinar sa dea cu sapa ! nu face activitati comerciale .
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 16:40, 9 Aprilie 2012
Daca dvs. ca si P.F.A. sau I.I. doriti sa aveti ca obiect de activitate acest cod, in conformitate cu prevederile legale trebuie sa faceti dovada calificarii sau experientei profesionale.
Ce va nemultumeste? Obligativiatea legala de a face dovada calificarii sau experientei?
lucian huzum a scris:

Daca dvs. ca si P.F.A. sau I.I. doriti sa aveti ca obiect de activitate acest cod, in conformitate cu prevederile legale trebuie sa faceti dovada calificarii sau experientei profesionale.
Ce va nemultumeste? Obligativiatea legala de a face dovada calificarii sau experientei?

EU va inteleg perfect dar omiteti persoanele cu handicap care nu au scoli in masura problemelor lor REALE deci in final tot munca la NEGRU va ramane ! Chiar credeti ca in GRADINA munceste numai un GRADINAR calificat, sau curatenie fac numai cei care au cursuri, CREDETI asa ceva ! Legal nici o firma de curatenie nu are personal calificat cu contract de munca : muncitor necalificat . Eu consider ca Romania nu se dezvolta pe masura capacitatii deoarece nu exista aceste cursuri dar in practica se pare ca ele se fecventeaza. Ca prestare de serviciu exista faptic dar ca DOCUMENT nu EXISTA !

ESTE un santaj FISCAL ii obliga sa si faca SRL.
Ultima modificare: Luni, 9 Aprilie 2012
olden, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Meditatii legale ca persoana fizica, nu pfa aaddii aaddii Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum se pot da meditatii legale pentru elevi, ca pers fizica, nu PFA, cu plata catre stat a impozitelor aferente? Si care sunt ... (vezi toată discuția)
Predare de limbi straine la domiciliu - conditii de functionare Chirila Corina Chirila Corina Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti in ce conditii se pot da lectii de limbi straine la domiciliu. Asta in conditiile in care persoana care ar dori acest ... (vezi toată discuția)
Profesie liberala pentru meditatii! profy profy Buna ziua! Pana anul acesta am lucrat ca profesor la un liceu! In acest an mi.am dat demisia din motive familiare si doresc sa ma ocup numai de ... (vezi toată discuția)