NU a fost publicata dar puteti solicita presedintelui sa va informeze despre situatia financiara a asociatiei. Totul e sa faceti o cerere in care sa solicitati ce anume doriti sa cunosteti.
PT.gamarnd.
Presedintele,refuza categoric discutii despre situatia financiara.Am depus nenumarate petitii pe aceasta tema.Raspuns o.L.230/2007,este onebuloasa pt.el.
Aud si chiar vad scris pe-aici de nenumarate ori ca pentru unii presedinti legislatia as. prop. este o nebuloasa... Asa o fi, atunci de ce l-ati mai ales? Face munca patriotica, pliveste iarba din gradina, da cu var copacii sau ce?
Este si foarte adevarat ca in halul in care se ingramadesc cetatenii la AG, nici nu poti alege decat unul „prezent”, adica sa fie acolo. Omul se aude propus, isi aduce aminte ca, iata, o sa am si eu cu ce ma lauda... Am avut noi un asemenea exemplu - nu stia sa lege doua vorbe, decat sa scrie un referat, mai bine incarca si descarca 2 mc de apa cu o galetusha.
A fost o tragedie cand s-a trezit schimbat...
Deci, schimbati cetateanul, scapa si el de „nebuloasa” si poate gasiti pe cineva dispus sa va ajute. Sa stiti ca nu-i o treba usoara sa accepti functia de presedinte as. prop.
Din pacate, modificarile respective nu se vor publica prea curand, din cate se pare. Nu se stie foarte sigur nici daca vor mai fi acele modificari. Deocamdata au ramas la stadiul de propuneri ale unora care vor sa mai auda lumea si de ei un pic.
Daca presedintele nu poate sa va lamureasca, de ce nu incercati cu cenzorul sau chiar cu administratorul? Sau si mai bine, pentru a avea acces mult mai usor la documentele asociatiei, de ce nu va implicati dvs direct prin intrarea in comitet macar?
Buna ziua.Aveti dreptate.Cum poate fi schimbat un pres.al A.de P.daca el pozeaza in mare ,,gospodar"?face tot felul de cheltuieli fara sa-l intrebe cineva ce si cum.Toate cheltuielie sunt supra evaluate,cu banii A.de P.,el zugraveste bordurile.pres.A.de P.la bl.in care locuiesc spune ca el conduce dupa L.230/2007.Cand l-am intrebat de ce nu informeaza loctarii despre hot.a.g a proprietarilor,a spus ca nu stie de asa ceva.Daca,le curata parcarile de zapada si sta la barfa,cine al poate schimba??Multumesc.PT.Adam Grecu.
Buna ziua,blocexpert.Cenzorul,este o persoana din bloc.Nu exista comisie de cenzori,cu toate ca primaria le-a atras atentia in aceasta privinta.Incepand cu anul 2011,am depus cate doua petitii catre co.exc.Raspuns 0.Administrator??Cu ea face potlogariile.Toate cererile mele scrise catre a.g.de a candida in structurile de conducere,au fost lovite de nulitate.DECE?Locatarii au fosti manipulati.Au fost chemati la sedinta dupa ce au fost sunati la usa si au fost atentionati,,nu cumva sa-l alegeti pe ala de la 10."Multumesc.