avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Desfiintare gard fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Desfiintare gard fara autorizatie

O persoana A imprejmuieste o bucata de teren de la CAP pe care se afla o groapa de gunoi, dupa care o curata si o transforma in teren bun de folosit.
Dupa retrocedare B, proprietarul terenului apartinut de CAP ii lasa vecinului sau A bucata de teren imprejmuita fara a avea alte pretentii si fara a incheia un act.
Dupa 35 de ani copii lui B devin mostenitori si vor sa darame gardul care imprejmuieste bucata de teren a lui A.
Este posibil ca acel gard sa fie daramat fara o autorizatie si fara acordul lui A?
Cel mai recent răspuns: nicoconta , utilizator 16:16, 12 Mai 2014
este foarte important sa stim daca A a platit impozit pe teren pentru aceasta proprietate astfel incat A sa invoce uzucapiunea ca de nu...pentru tot ce ar face, trebuie acordul lui B sau mostenitorilor acestuia
Persoana A nu a platit impozit si nici persoana B pana nu a facut utima oara cadastru si l-a incorporat in actul de proprietate...se stie ca persoana B a fost despagubita cu o alta suprafata de teren cand s-a facut retrocedarea , undeva la camp...numai ca mostenitorii lui B nu mai recunosc. Ar mai putea platii persona a impozit pe acel teren chaiar daca persona B a facut acte pe acea portiune de teren? Pe acel teren exista o gradina si o fantana construita din 2000.
Poate intra pers.B pe acel teren fara acordul lui A?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie de tulburare de posesie silviaturcu silviaturcu Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea problema : Am un vecin care are aproape toata casa construita pe limita de hotar sau cum se mai spune in termeni populari ... (vezi toată discuția)
Ocupare ilegala de teren winston winston Buna ziua, Am primit prin retrocedare o suprafata de teren intravilan aprox.1600mp care a apartinut familiei mele si pe care l-am imprejmuit cu gard.Am titlu ... (vezi toată discuția)
Teren fara proprietar Tascmob Tascmob Am urmatoarea speta: exista o serie de case insiruite cu gradina. In spatele acestor gradini este o fasie de teren cu o lungime de vreo 200 m si latime de vreo ... (vezi toată discuția)