avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plata spitalizare in urma accidentului de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plata spitalizare in urma accidentului de circulatie

Buna ziua,

Socrul meu a fost implicat intr-un accident de circulatie. Mergand cu bicicleta a fost lovit de un autoturism. In urma acestui eveniment a ajuns la spital. Din cate am inteles el a fost cel vinovat pentru ca virat fara sa se asigure.
Cine plateste spitalizarea in acest caz? Mentionez ca el este pensionar.

Va multumesc,
Cheltuielile de spitalizare se platesc de catre persoana gasita vinovata de producerea accidentului.
Societatea asiguratoare suporta daunele materiale si morale, cerute si dovedite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu vătămare de persoane Lucianhublea Lucianhublea Bună ziua, Am fost implicat vineri, 3.10.2014, într-un accident rutier cu vătămare de persoane persoane si as dori sa știu cum sa procedez mai ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Poliþã rca machis machis În urma unui accident de circulaţie o societate a fost obligată în solidar cu prepusul său (cond.auto) la plata unor despăgubiri materiale şi a unor ... (vezi toată discuția)