avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Fotografie stock (de produs) - impozit, declaratie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Fotografie stock (de produs) - impozit, declaratie

Buna ziua,

Sunt fotograf de produs si sunt inscris pe diferite agentii (siteuri) din SUA si Canada unde imi pun la vanzare fotografiile.
Intre mine si agentii nu exista nici un contract, ci doar un acord de Terms and Conditions. Acesta activitate este considerata ca fiind "drepturi din proprietate intelectuala" la finante asa cum mi s-a spus.

Banii ii primesc pe un card bancar din Romania.
Doresc sa aflu ce declaratie trebuie completata pentru acest tip de activitate. Anul trecut mi s-a indicat sa completez 200, anul asta 201, impreuna cu extrasele bancare si sumele provenite din aceasta activitate incercuite.
Cei de la finante mi-au spus ca mi se vor deduce 20% cheltuieli deductibile.

Imi puteti da va rog mai multe informatii ?

Multumesc !

Alte discuții în legătură

Impozitare venituri google adsense persoana fizica neautorizata jaycriss jaycriss Buna ziua, Ma ocup cu fotografie de produs. Fotografiile mele sunt prezente pe o agentie din strainatate, deci de acolo primesc banii. Anual, am depus ... (vezi toată discuția)
Declaratia 201 DianaGherea DianaGherea Buna ziua. Am un PFA CAEN 6201 (realizarea software la comanda). Am lucrat doar cu clienti din strainatate si tot ce am incasat, am incasat prin contul ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa smioana smioana Buna ziua, Anul trecut am infiintat un PFA in luna ianuarie care are ca obiect de activitate \"Alte transporturi terestre de calatori\". Acum a venit timpul ... (vezi toată discuția)