avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Nu am depus situatiile financiare anuale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Nu am depus situatiile financiare anuale

Buna ziua,
Am primit pe 28 o citatie catre firma pe care o detin pentru .. din cate am inteles eu .. nu am depus situatiile anuale aferente anilor 2005,2006,2007
firma nu am folosit-o niciodata si regret ca am asa ceva ... ce pot face ? sunt chemat in judecata pentru asa ceva in citatie spune: "Consideram ca, in cazul in care SC .. depune la /oficiul reg. com de pe langa trib bucuresti, pana la dezbaterea fondului principii, situatiile fin anuale aferente anilor 2005,2006,2007, actiunea noastra ramane fara obiect."

trebuie sa le depun "asap" la registru sa inteleg ? pe 22 trebuie sa ma prezint la tribunal ..

as aprecia orice ajutor multumesc mult
Daca vreti sa continuati activitate pe firma depuneti urgent la registrul comertului bilantul contabil pe anii mentionati si depuneti in instanta o intampinare la care atasati copii dupa dovada depunerii acestor situatii financiare ( facturile emise de ORC) Daca nu depuneti bilanturile pana la termen instanta va pronunta dizolvarea firmei. Ulterior puteti face recurs.
in cazul in care nu ma voi prezenta si/sau nu voi depune aceste bilanturi firma va fi dizolvata, apoi eu va trebui sa platesc o amenda .. sau ce se va intampla daca firma imi va fi dizolvata?
ideea este ca nu am avut niciodata activitate pe firma si chiar as vrea sa o inchid definitiv, ar fi oare asta o solutie sa scap de firma ??
Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2009
Mario2010, utilizator
In cazul in care nu depuneti aceste situatii financiare, se va dispune radierea firmei pe care o aveti.
freeelis a scris:

In cazul in care nu depuneti aceste situatii financiare, se va dispune radierea firmei pe care o aveti.


avand in vedere ca nu am avut niciodata activitate si nici nu intentionam eu asta as fi dorit sa fac anul acesta, nu asa ce-i drept, dar, radierea firmei mele in instanta ma va afecta cu ceva ? amenda .. dosar penal ?

pot sa o las asa fara sa mai depun actele si sa nu ma prezint la proces si totul va fi ok ?
poate sa imi spuna cineva ??

Alte discuții în legătură

Citatie catre firma pentru dizolvare, help pls! Mario2010 Mario2010 Buna ziua, Am primit pe 28 o citatie catre firma pe care o detin pentru .. din cate am inteles eu .. nu am depus situatiile anuale aferente anilor ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala Mihaela Hornea Mihaela Hornea Societatea M dizolvata la data de 13.10.2008 prin sentinta tribunalului, a fost amendata la data de 12.11.2009 pentru depunerea cu intarziere a bilantului ... (vezi toată discuția)
Srl cu datorii radin radin Buna ziua. Am un SRL fara activitate momentan din ianuarie 2009, dar cu datorii : leasing 5800 lei, finante 12000 lei. Problema e ca nu mai am bani pentru ... (vezi toată discuția)