avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ordin de deplasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ordin de deplasare

Buna ziua ,
Sunt angajata la o firma "mica" de constructii si trebuie sa completez cateva ordine de deplasare pentru luna aprilie. Contabila cu care colaboram nu a dorit sa ne dea informatii privind completarea acestor ordine de deplasare , asa ca m-am informat de pe acest forum . Seful se deplaseaza cu masina (logan) inscrisa pe firma , de la sediul firmei , jud dambovita , ludesti , pana la bucuresti. Sunt aproximativ 120 km , 240 km dus-intors . Cum calculez costul carburantului ptr masina , in conditiile in care consuma 9 % mixt ( asa mi-a zis seful) ? este corect 2 x 120 x9 % x 6.46 ( pretul / litru motorina ) ? Pentru fiecare ordin de deplasare trebuie intocmita si o foaie de parcurs? In cazul in care , dupa ce ajunge la adresa lucrarii trebuie sa se mai deplaseze prin oras dupa materiale , cum evidentiez acei km? Daca pe bonul de carburant e o suma mai mica decat costul consumului calculat cum se procedeaza? As putea trece pe ordinul de deplasare doar suma din bon fara alte calcule ?

Multumesc si scuzati multitudinea de intrebari .

Alte discuții în legătură

Decont transport ong Finuta Buzdugan Finuta Buzdugan Buna ziua, As dori unele lamuriri cu privire la decontul ordinului de deplasare intr-un ONG. Suntem o asociatie CAR Pensionari, entitate non profit, care ... (vezi toată discuția)
Decontare transport auto - document justificativ anamariagroza anamariagroza buna ziua! pentru a putea deconta transport auto unui angajat care se deplaseaza cu autoturismul personal la o actiune in interes de serviciu, pe langa ... (vezi toată discuția)
Corectare eroare ordin deplasare Tulcea Detectiv particular Tulcea Detectiv particular La un ordin de deplasare a unui salariat plecat in delegare cu autoturismul proprietate personala consum motorina, am calculat distanta km parcursa cu 6.5%, ... (vezi toată discuția)