avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrari contabile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrari contabile

Se vând produse finite, în decembrie, fără factură, la preţul de 5.000 lei, TVA 24%, cost de producţie 4.500 lei. Cum sunt afectate situaţiile financiare la furnizor şi la client dacă, în ianuarie, la întocmirea facturii, valoarea este de 4.800 lei, TVA 24%?

Se cumpără mărfuri în sumă de l .000 lei, rabat 3%, remiză 2%, risturn 2%, scont 4%. Societatea practică un adaos comercial de 20% şi vinde toate mărfurile din depozit la preţ de vânzare cu amănuntul. Calculaţi valoarea acestui preţ.

Alte discuții în legătură

Inregistrare discount teo.madalina teo.madalina Cum inregistrez discountul acordat de furnizori în Baza facturii ? (pe factura apare cu semnul minus , discount ) (vezi toată discuția)
Monografie productie alina1977 alina1977 Care sunt notele contabile in cazul in care societatea cumpara materiale, le da unei croitorii, aceasta imi taie factura pt serviciul prestat, imi da produsele ... (vezi toată discuția)
Nelamurire laci73ro laci73ro buna ziua poate sa-mi detalieze si mie cineva care sunt elementele care intra dpdv fiscal si contabil in evaluarea stocurilor multumesc ;) (vezi toată discuția)