avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere laborator analize medicale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere laborator analize medicale

Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema...vreau sa imi deschid un laborator de analize medicale si sunt curioasa daca trebuie neaparat ca unul din actionarii firmei sa fie medic...mentionez ca nu am nici o specializare in domeniul medical(sunt administratorul societatii (un SRL) si in prezent am ca si domeniu de activitate - comert....). am de gand sa imi introduc domeniu de activitate care trebuie pentru activitatea de laborator medical si sa imi achizitionez echipamente. Bineinteles ca voi avea ca si angajati medic , biolog si asistent !
Astept un raspuns de la d-voastra! Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:04, 13 Mai 2014
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Primul ministru este economist?:D

Nu este nevoie ca actionarii sa aiba o anumita pregatire.

Laboratorul va trebui sa il autorizati RENAR conform standardului ISO/IEC 17025.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plagă infectată. spitalul spune că sunt sănătos! misulino misulino In urma cu 3 saptamani am fost operat la un spital de stat din Bucuresti de granulom, dupa ce in octombrie 2017 fusesem operat in acelasi loc (zona inghinala) ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d Simmmona Simmmona Buna ziua, intentionez sa-mi deschid un SRL-D urmand ca sa realizez urmatoarele obiecte de activitate: - productia de handmade si comercializarea cu ... (vezi toată discuția)
Farmacie iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, as dori sa imi deschid o farmacie ...ma puteti ajuta cu cateva detalii...care sunt regulile pt ati deschide o farmacie? trebuie sa ai studii in ... (vezi toată discuția)