avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Declaratie ca nu doresc montare kit detector de gaze
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Declaratie ca nu doresc montare kit detector de gaze

instalatie de gaze din 2005, societatea de gaze trimite firma 1 pentru a schimba contoarele de gaze de pe holurile din bloc fara a monta placa de sustinere gaze, prezenta scurgeri de gaze pe holuri, societatea de gaze inchide furnizarea gazelor in bloc, administratorul spune ca trebuie sa suportam costurile placide sustinere contor si montarea acesteia +kit detector/electrovana si montare ei+ revizie instalatie interioara apartamente. Vine firma 2 repara coloana de pe holuri. Vecini care mai au cunostinte in gaze au spus ca contorul nou nu este montat corespunzator adica fara acea placa de sustinere, detectorul este obligatoriu din 2009 doar pentru proiectarea/executia instalatiilor noi, firma 2 trebuie sa faca revizia instalatiei comune care au reparat-o cei de la firma 2. Firma 2 sustine ca cei care nu vor sa monteze detectoare trebuie sa dea o declaratie "ca nu vor detectoare" si sa faca revizia in instalatia din interior. E normal????
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:32, 14 Mai 2014
Da, este normal. Si este posibil ca furnizorul sa siteze furnizarea gazelor celor care nu fac revizia, nu au detectoare de gaz...
Siguranta instalatiilor de gaze dintr-un bloc trebuie sa primeze in fata oricaror alte activiatati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Kit sesizare scurgere gaze im82 im82 Ref. instalație sesizare scurgere gaze pentru instalație vechie Situația pe scara blocului este următoarea: pe instalația vechie care prevede tevi ce ... (vezi toată discuția)
Am instalație de gaz separată de a vecinilor, dar instalația lor îmi tranzitează bucătăria sunt obligat să-mi montez un al doilea detector? somnu somnu Buna ziua, Locuiesc la bloc si am o instalatie separata de gaz fata de acesta. Pe instalatia mea am montat senzor de gaz si electrovalva in apartament si ... (vezi toată discuția)
Detector de gaze aura19731991 aura19731991 buna ziua.este obligatoriu sa ne montam in apartament detector de gaze si valva de inchidere?cei de la gaze au venit la usa spunind ca este obligatoriu si ca ... (vezi toată discuția)