avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Instanta de recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Instanta de recurs

buna ziua . unde se judeca recursul privitor la indreptare eroare materiala , eroare facuta de instanta de fond intr-un proces incheiat cu o hotarare de expedient ?

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Redactarea gresita a unei hotarari judecatoresti constantinovidiu constantinovidiu Va rog sa-mi raspundeti cine se face vinovat de greselile dintr-o hotarare judecatoreasca, gresala in nume persoana, a datei de nastere, cu toate ca in alt ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva pasalegaviorela pasalegaviorela buna ziua. daca o sentinta este definitiva , dar se specifica -cu recurs in 30 de zile , ce mai poate schimba recursul ? ma mai pot razgandi atata timp cat am ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza comunicarea unei hotarari judecatoresti? mihai19735 mihai19735 buna ziua..am avut un proces cu o firma pt lipsa in gestiune.firma a castigat procesul si am facut recurs.recursul sa incheiat de 5 luni dar nu a venit nici o ... (vezi toată discuția)