avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta definitiva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta definitiva

buna ziua. daca o sentinta este definitiva , dar se specifica -cu recurs in 30 de zile , ce mai poate schimba recursul ? ma mai pot razgandi atata timp cat am semnat ca sant multumita ?(cand de fapt nu mai sant , m-am pripit ) mii de multumiri.
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 17:42, 11 Martie 2014
Buna seara,

Probabil este vorba despre "apel in 30 zile".
Tocmai de aceea exista caile de atac, pentru a modifica/desfiinta hotararile instantelor de fond.
Trebuie sa puneti hotararea la dispozitie pt. a fi analizata pertinent si astfel sa obtineti o opinie avizata.

Multumesc.
va pup si va multumesc pt atentie . va dau nr de dosar si va dati seama dosar 27592/215/2013 , hotararea 2698/2014 din 26 .02.2014 jud craiova .

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]

Ultima modificare: Miercuri, 12 Martie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Da. Acum inteleg este vorba despre o hotarare de expedient - care ia act de tranzactia partilor. Aceasta este susceptibila doar de recurs.
Nu cred ca aveti de ce sa va faceti griji, avand in vedere invoiala partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs carsteaverginica carsteaverginica buna seara . mai doresc un raspuns la urmatoarea intrebare :se da hotarare de expedient pt un proces de succesiune ca urmare a tranzactiei dintre parti . ... (vezi toată discuția)
Hotarare de expedient pasalegaviorela pasalegaviorela buna ziua tuturor . un proces succesiune s-a incheia printr-o hotarare de expedient in fata instantei . am primit acasa hotararea cu recurs in 30 de zile . ... (vezi toată discuția)
Este de datoria instantei ? andreyskysky andreyskysky buna seara . reclamantul si paratul incheie o tranzactie in fata instantei (partaj succesoral) . in tranzactie sant partajate doar unele bunuri din acel dosar ... (vezi toată discuția)