avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare de expedient
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare de expedient

buna ziua tuturor . un proces succesiune s-a incheia printr-o hotarare de expedient in fata instantei . am primit acasa hotararea cu recurs in 30 de zile . daca am aflat ca in masa succesorala nu s-au trecut si niste depozite bancare ale decedatului ma mai pot razgandii asupra hotararii de expedient cu atat mai mult cu cat a avut loc o tranzactie de bani cu titlu de sulta ? mii de multumiri .
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:44, 25 Martie 2014
Puteti ataca hotararea de expedient doar pentru neregularitati procedurale, nu de fond.

In rest, se rezolva cu un nou dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj - expertiza noiklosa noiklosa Buna ziua, In cazul unui proces de partaj, reclamantul evalueaza masa partajabila (o proprietate imobiliara) la x RON, care este mult sub valoarea reala, si ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva pasalegaviorela pasalegaviorela buna ziua. daca o sentinta este definitiva , dar se specifica -cu recurs in 30 de zile , ce mai poate schimba recursul ? ma mai pot razgandi atata timp cat am ... (vezi toată discuția)
Recurs carsteaverginica carsteaverginica buna seara . mai doresc un raspuns la urmatoarea intrebare :se da hotarare de expedient pt un proces de succesiune ca urmare a tranzactiei dintre parti . ... (vezi toată discuția)