buna seara . mai doresc un raspuns la urmatoarea intrebare :se da hotarare de expedient pt un proces de succesiune ca urmare a tranzactiei dintre parti . parata nu este multumita cu cheltuielile de jud care i se impun si face cerere indreptere eroare materiala care se respinge conf art 18 dinOUG51/2008. am vazut pe portal ca a declarat recurs INTREBARE IN ACEASTA SITUATIE A FACUT RECURS LA PROCESUL DIN FOND SAU ASUPRA INDREPTARII ERORII PE CARE O INVOCA ? se poate relua procesul in care sa dat hotararea de expedient ? in speranta ca m-am facut inteleasa va multumesc anticipat .
domnule avocat ,fiind vorba de hotarare de expedient este atacabila doar cu recurs in 30 de zile ceace a si facut in acest termen . INTREBAREA MEA SUNA : daca nu a fost multumita cu cheltuielile de jud recursul se face pt acea nemultumire sau se reia procesul din nou . adica se poate ataca hotararea de expedient doar pt simplul fapt ca nu -i convin cheltuielile de judecata ? sper sa nu va fi incurcat mai rau . mii de multumiri .
Termen recurs
rosu gheorghe
Am castigat un proces in \\"Contencios administrativ\\" si dupa comunicare s-a constatat o eroare materiala in dispozitivul hotararii.
Probabil instanta s-a ... (vezi toată discuția)