avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare titular contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare titular contract de inchiriere

buna ziua ma numesc elena si am o problema la care va rog frumos sa-mi dati un raspuns:
in prezent eu locuiesc impreuna cu cei 4 copii ai mei intr-un apartament cu chirie de la primarie, insa nu sunt titulara contractului, dar figurez in contractul de inchiriere impreuna cu copiii mei. fostul meu concubin care este inca titularul contractului a parasit domiciliul inca de acum 2 ani si jumatate deci nu mai locuim de atunci impreuna el avand in prezent un alt domiciliu in buletin. in anul 2010 am obtinut o hotarare judecatoreasca prin care mi s-au incredintat spre crestere cei 4 copii insa in acea sentinta mi s-a respins evacuarea fostului concubin. in prezent am facut o cerere catre primarie pentru ca eu sa devin titularul de contract si mi s-a raspuns ca ei nu pot face schimbarea titularului decat prin hotarare judecatoreasca sau cu acordul lui insa el nu este de acord cu acest lucru. ce as putea face in aceasta situatie pentru a deveni titulara de contract de inchiriere in conditiile in care eu sunt cea care platesc chiria de mai multi ani? eventual pot introduce o noua actiune in instanta pentru evacuare sau pentru schimbarea titularului contractului?ce ma sfatuiti sa fac?
va multumesc

Alte discuții în legătură

Partaj locuinta chirie igabriel igabriel vreem sa divortam pe cale amiabila.din casatorie au rezultat doi copii, din care unul este minor.locuim intr-o locuinta cu chirie.In cazul partajului ,cine ... (vezi toată discuția)
Divort cu copii brigi brigi EU AM CASTIGAT CUSTODIA COPIILOR LA DIVORT SI EU IMPREUNA CU COPII LOCUIM IN ITALIA.ANUL VIITOR EXPIRA PASAPOARTELE COPIILOR.CA SA LE REANNOIESC PASAPOARTELE ... (vezi toată discuția)
Revendicare apartament anl pe baza preluarii custodiei copilului de la fosta sotie(ar fi posibil?) sariansari sariansari Buna ziua! In timpul casatoriei am primit cu chirie la stat (primarie) un apartament ANL eu fiind titular de contract. In urma divortului, acum 4 ani, ... (vezi toată discuția)