Reclamantul a propus o anumita proba, iar mie ca si parat imi foloseste in dovedirea unei stari de lucruri acea proba. Pot sa o atasez si eu la doar in intampinare ca proba? Multumesc
Buna ziua,
Orice proba de la dosar se poate folosi de ambele parti.
Nu trebuie sa o mai atasati si dumneavoastra daca este acolo (la dosar, daca este vorba de un inscris)
Daca este vorba despre martori sau interogatorii atunci le puteti solicita si dumneavoastra.
Probele depune/administrate de oricare dintre parti sunt castigate cauzei, astfel incat dvoastra, ca parat, va puteti folosi in favoarea sustinerilor dvoastra de toate. Este chiar mult mai bine daca o proba a reclamantului va foloseste intrucat creaza prezumtii legale, de care judecatorul se va folosi la luarea hotararii. Chiar va recomand sa argumentati aceasta atat oral in dezbateri, cat si in concluzii scrise.
Multumesc pentru raspunsuri. Ma voi folosi asadar de ele. Asadar sa nu le mai atasez si eu ca odata cu intampinarea ca probe? Este vorba despre un raport.
In provinta interogatoriului, cand am termen limita (reprezint persoana juridica) sa depun interogatoriul? Multumesc
Nu mai este necesar sa depuneti raportul daca este depus deja de partea adversa.
Interogatoriul il depuneti pana la termenul urmator termenului de judecata la care a fost incuviintat.
Va multumesc pentru raspuns. Dar reclamantul deja mi-a trimis interogatoriu, odata cu cererea de chemare in judecata. Eu trebuie sa cer sa fie incuviintat interogatoriul pe care il propun pentru parat? Nu il pot trimite direct?