avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Reangajare dupa Pensionare anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Reangajare dupa Pensionare anticipata

In cazul in care un salariat iese la pensie (anticipat), la cererea lui, dintr-o societate de tip SA, este posibil ca ulterior iesirii la pensie sa fie reangajat la aceiasi societate nu neaparat in acelasi post pe care l-a avut ? In cazul in care e posibilil exista vreo limitare a programului de lucru etc?
Cel mai recent răspuns: Alexian_2011 , utilizator 13:43, 17 Mai 2014
Dupa cum am spus astazi am mers si am vorbit cu o persoana de la Pensii. Mi-a zis ca nu este posibila varianta cu conventie civila, deoarece se declara in D112 , si automat persoanei in cauza i se va suspenda plata pensiei..........
1. Puteti sa puneti intrebarea la Casa Nationala de Pensii Publice (CNPP), pe e-mail, la: petitii.sesizari@cnpas.org

2. Cand primiti raspunsul va rog sa-l postati si aici, poate ajuta si altora! Multumim!
Multumesc pentru sugestie. Voi proceda intocmai!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar problema juridica tibanto tibanto Am pensie de invaliditate, sunt pensionar gradul II cu handicap accentuat, pensia de este definitiva ca si certificatul de handicap. Mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Ajutor! eusiatat eusiatat In urma cu un an intitutia la care lucram s-a desfiintat. Am intrat in somaj iar acum o luna am depus dosarul de pensionare anticipata si am primit decizia. ... (vezi toată discuția)
Functionar public, contract de munca dupa pensionare getaoancea getaoancea Sunt functionar public si urmeaza sa ies la pensie la limita de varsta si stagiu complet de cotizare. Stiu ca in acest caz contractul de munca inceteaza de ... (vezi toată discuția)