Buna ziua,
Am platit un avocat, mi-a dat chitanta dar nu ma lasa sa o depun la dosar, o vrea inapoi spunind ca ii trebuie in ziua procesului......e normal ?
Nu am semnat contract ci doar o imputernicire
Buna ziua,
Eu nu am inteles de ce avocatul tine mortis sa-i dau chitanta in original.... eu ce dovada am daca nu vine la proces ? Nu am copie dupa imputernicire, nu mi-a facut nici un contract
De fapt mi-e indiferent, bine sa fie !
Pai asa spuneti-i, ce dovada aveti dv.?
Ar trebui sa aveti un contract, ca nu face mare lucru chitanta aia fara contract.
Cere omul originalul pentru ca, in instanta, se cere originalul. Pentru anumite motive neintelese, se pare ca poti face dovada in instanbta privind un act privind orice valoare in bani cu un inscris in copie, dar nu si onorariul avocatial.
:)
spuneti-i ca doriti sa solicitati cheltuieli de judecata si va trebuie chitanta in original pt a o depune la dosarul cauzei. din moment ce v-a inmanat acea chitanta de ce sa v-o ceara inapoi? chitanta o puteti depune si dvs personal. daca insista sa o depuna avocatul, atunci mergeti impreuna in instanta la termen si o depuneti ori dvs ori dansul .
daca nu ati incheiat un contract de reprezentare juridica, spuneti-i avocatului ca doriti acest lucru .