avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie prea mica
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie prea mica

as dori sa vb cu un consultant pe problema pensiei mamei mele care este surprinzator de mica in urma anilor in care a muncit la CAP la numar 24 si sectorul de stat inca 5 ani .Mentionez ca tatal meu este decedat din 1990 el avand o vechime de aprox.25 ani de munca ,insa ea nu primeste nimic de pe urma lui
Cele postate nu sunt probe.
Eu nu cred ca exista pensie de peste 460 de lei,numai pentru stagiu in CAP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la recalculare pensie conf.legii 221/2018? Hellas Hellas Buna ziua.Am iesit la pensie in anul 1994 cu stagiu realizat 39 ani,2 luni si 22 zile,din care 24 ani 2 luni si 22 zile in grupa a -2-a (legea 3/1977). Trebuia ... (vezi toată discuția)
Contestatie calcul pensie viorel1969 viorel1969 Tatal meu a iesit la pensie in 29.06.2009 si nu a facut contestatie la calculul pensiei , destul de mica pensia (665 ron) . Pentru 46 ani , 6 luni , 7 zile , ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie art. 169 ind. 2 legea 263/2010 libra libra Barbat pensionat pentru limita de varsta in anul 2008, la varsta de 50 ani, cu o reducere de 15 ani a varstei standard de pensionare, datorita conditiilor ... (vezi toată discuția)