Buna ziua.
Puteti sa-mi spuneti cum ati procedat dvs in cazul impozitului pe constructii ? Am declarat in 010, dar vreau sa stiu daca valoarea la care aplic 1.5% mai trebuie declarata in vreo declaratie si in ce cont se plateste.
Multumesc frumos
Se va declara pana la data de 26.05.2014 inclusiv in D.100,doar valoarea impozitului aferenta primului semestru. Valoarea rezultata se va achita pana la data de mai sus in contul unic al bugetului de stat(impreuna cu impozitul pe salarii,etc.)
Revin. Am facut o eroare. In D 100 se declara pana la data de 26.05.intreagul impozit aferent anului 2014 si se plateste doar jumatate,restul se plateste pana la 25.09.2014. Plata nu se face in contul unic ci intr-un alt cont(intrebati la Trezoreria de care apartineti sau luati acest cont de pe site-ul ANAF).Scuze !
Da, asa este corect. Toata suma se declara, asa cum apare si in 010, anual. Altfel nici nu ai cum. Legat de cont, am sa intreb la Trezorerie.
Multumesc frumos.
Inca o mica rugaminte. Cand ati intocmit declaratia 100, ce ati completat la campul luna ?
Ati trecut luna cand ati trimis declaratia sau se completeaza altfel ? Multumesc frumos.
Declaratia 101
cod1
Buna cred ca am facut o greseala am trimis electronic decl.100 pe trimestrul 4 /2012 dar fara suma va intreb daca este o problema grava si cand trebuie sa ... (vezi toată discuția)