in anul 2006 am facut un credit de nevoi personale cu buletinul am achizitionat un telefon si mi au dat si un card cu suma de 1300 de lei in total un credit de 3300 lei cu tot cu cei 270 de lei comision de administrare a creditului.am platit timp de 2 ani rata lunara de 100 de lei dupa care am ramas o perioada fara loc de munca si suparat fiind tot odata de faptul ca mie in loc sa imi scada suma datorata imi crestea cu 20/30 de lei lunar nu am mai platit ,in contract nu scrie nimic de ce suma datoram lunar,sincer eu nu inteleg prea mare lucru din el.problema este urmatoarea cei de la firma de recuperari ma tot preseaza trimitindu mi acasa tot felul de acte mai mult s au mai putin legale ca ma executa silit.intrebarea mea este urmatoarea : daca eu nu am bunuri mobile si imobile am un salariu minim si intretin un copil si pe mama ce nu are nici un venit ce imi pot face?eu abia supravietuiesc de pe o zi pe alta din salariu cit pot sa mi ia din salariul minim in aceste conditii?va multumesc anticipat.
Va rugam mai multe amanunte:
1. sunteti sunat de la firma recuperatoare care a cesionat dreptul de creanta sau chiar de catre partea din contract; 2 care este suma pe care o datorati.
contractul de credit a fost semnat la data de 08.02.2007 mi s a spus ca este pe 5 ani
de catre firma de recuperare a creantelor ma suna de 2 ani dar eu nu am pur si simplu de unde sa le dau bani si nu mi se pare nici corecta suma datorata
Nu va intereseaza termenul pt care a fost initial acordat creditul, ci va intereseaza data declararii lui scadente anticipat, caci de acolo se calculeaza termenul de 3 ani pt prescriptia dreptului de a cere executarea silita.
Daca aces termen s-a implinit nu va mai pot cere sa platiti. Doar o plata benevola facuta de dvs ar intrerupe acest termen.
Atata timp cat nu primiti cev aoficial din partea instantei nu aveti de ce sa va faceti griji.
datorez dupa cum zic ei 5990 de lei
din partea instantei nu am primit nimic doar din partea unor domni care au cabinete de executor judecatoresc
ce reprezinta data scadenta anticipat efectiv
domni executori pot incepe asa zisa executare fara aprobarea unei judecatorii?intreb pentru ca eu as vrea sa stiu cit de legal este contractul meu cu banca ca atunci am semnat ca primarul si in el nu scrie cit am de returnat sau o data scadenta l am citit de multe ori sint doar ... si necompletat
nu am mai platit rata din 2009 nu am avut de unde nu a fost din rea vointa
pe ultima hirtie trimisa mi au lipit si un timbru judiciar de 1,5 lei dar fara nici o stampila sa ma sperie si au reusit intr o oarecare masura
Probleme cu banca
300356
Am un credit la o banca. Creditul a fost facut in 2006 pana in 2018. Rata era de cca. 140 euro. Am platit , dar cu sincope, dar am platit , luna de luna.
In ... (vezi toată discuția)