Doresc sa cumpar un imobil + terenul aferent acestuia, insa ma tot izbesc de faimoasa Lege nr. 165/2013 care, conform spuselor reprezentantilor primariei din localitatea unde doresc sa achitionez bunurile, impiedica eliberarea de titluri de proprietate.
OK...sa zicem ca am facut si eu, ca un om care se documenteaza cat de cat, cateva cercetari referitoare la aceasta lege si constat ca legea se refera de fapt la toate bunurile care au fost preluate in mod abuziv pe vremea comunismului....sau cel putin eu asa am inteles.
Totodata, in aceeasi lege am gasit ca, daca cererea pentru eliberarea titlurilor de proprietate a fost depusa inainte ca legea sa intre in vigoare, trebuie solutionata si titlul trebuie sa fie eliberat (mentionez ca cererea a fost depusa la data de 11.02.2013, inainte ca legea sa fie intrata in vigoare).
Intrebarile mele sunt: ce pot sa fac in situatia de fata, pentru a putea inainta cu dosarul si a face actul de Vanzare - Cumparare? Am inteles bine legea, sau mai sunt si alte articole aferente care contrazic ceea ce am citit?