Doresc sa produc sub nume propriu dupa un proiect propriu cu subansamble (cablaj cu electronica asamblata, plastice, pompa etc) realizate in China o fantana arteziana dansatoare.
Mentionez ca doresc sa vand produsul international si in tara pe site-uri specializate de vanzare gen ebay (in principiu doresc sa ma axez pe comertul online). E nevoie de declaratie de export de la Camera de comert si industrie chiar daca vand direct la persoane fizice?
Am nevoie de aviz de mediu daca asamblez partile componente venite din China.
Exista vreun certificat de producator sau o licenta de producator necesara?
Stiu ca trebuie sa aplic pe produs inscriptia CE, cunosc tot ce e necesar din acest prunct de vedere. Momentan lucrez ca inginer electronist intr-un departament RND si cunosc foarte bine procedura de validare a unui produs din punct de vedere electronic. In schimb nu gasesc nicaieri clar explicata procedura aplicata producatorilor de electronice care doar asambleaza produsele in Romania.
Situatia mea e similara cu producatorii autohtoni, alview, eboda etc atat doar ca eu doresc sa realizez asamblarea finala in Romania.
Mic producator
bogdansbg
Salutari,
Doresc sa aflu mai multe informatii despre conditia de Mic Producator.
Am incheiat un parteneriat cu un producator din China care-mi poate puna ... (vezi toată discuția)