Buna ziua,
sunt in urmatoarea situatie : sunt agnajata unei o societate mici, cu 12 angajati, acces la informatii precum preturi de vanzare, contracte incheiate, etc am doar eu si colegul de birou, mentionez ca doar noi 2 suntem personal tesa. din nefecirire la acesta firma a fost angajat un domn care a fost dat afara de seful nostru, societatea este a unui german, si aici in tara eu si colegul ne ocupam de toate. acest domn concediat si-a infiintat o societate cu acelasi domeniu de activitate ca si noi, iar marea problema este ca, colegul meu de birou ii furnizeaza toate clauzele contractelor si preturile de vanzare. cum pot sa il dau afara pe acest coleg, in baza la ce? dovezi gen negru pe alb nu am, stiu aceste lucruri pentru ca l-am auzit pe colegul meu vb la telefon cu domnul X si ii spunea amanunte legate de contractele incheiate de noi. ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc frumos
Pai tocmai pentru aia e cercetarea... ca dvs. declarati ca el face asta si conducerea trebuie sa il convoace sa dea nota de relatii cu privire la ceea ce dvs. ati comunicat conducerii. In functie de ceea ce declara el in nota de relatii se poate merge mai departe sau nu. Sau si mai bine... poate nu semneaza convocarea si atunci il puteti da afara :).
ma puteti ajuta cum sa sune convocarea? stiu in mare ce trebuie sa cuprinda insa nu stiu de ce de anume sa ma leg, concurenta neloiala?....ma multumesc frumos
Absente nemotivate
lidiaf
avem un angajat care nu a mai venit la munca din 04.04.2014, s-a certat cu sefu si nici nu a venit sa-si scrie demisia; cum pot sa-i desfac contractul de munca ... (vezi toată discuția)