avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... modificare culoare tocarie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

modificare culoare tocarie

am si eu o intrebare, am un apartament vechi in centrul capitalei care atunci cand l-am luat avea tocaria si balconul o culoare nedefinita, maro, bej, o noanta de mov.M-am apucat sa fac curatenie si am vopsit totul in negru,acum vine administratora si imi spune ca nu aveam voie sa fac acest lucru si sa le revopsesc.
mentionez ca pe scara unde stau la balcoane se vad tot felul de culori la geamuri.Ma poate obliga sa le revopsesc?
Cel mai recent răspuns: ContSters61266 , utilizator 22:30, 19 Mai 2009
se prea poate.
oricum cred ca o sa trebuiasca sa ma adresez primariei de sector sa le expun problema, pentru ca administratora insista sa schimb culoarea balconului.
Parerea mea este ca si Dv. sa insistati s-o ignorati. Nu va poate face nimic. Daca devine agresiva in gesturi sau comportament de-abia atunci cred ca ar fi cazul sa va adresati politiei, in primul rand.
Eu zic sa nu va legati la cap daca nu va doare!!!
Concret, ce a fost vopsit in negru? Balconul este logie sau in afara? Tocarie: rama usa acces in balcon, rama fereastra spre balcon( nu sticla). Zidarie: peretii interiori ai balconului, tavan. Marginea balconului este din "zidarie" continua pe exteriorul careia exista aplicat ornamental grilajul din fier forjat sau marginea balconului pe toata lungimea sa este doar din fier forjat?
Poate fi o confuzie, @elga50 are dreptate, astept detalii.
Multumesc.
balconul este in afara si este numai din fier forjat, fara zidarie.acesta este vopsit in negru impreuna cu tocaria.
Grilajul merge vopsit in negru, dar tocaria este in contrast cu restul fatadei chiar daca aceasta este stearsa, deteriorata.
Pentru linistea dvs. puteti merge la primarie, la biroul disciplina in constructii sau arhitect sef unde solicitati un raspun avizat, fara prea multe detalii despre adresa bloc este o informare preliminara. Dupa aceea, functie de raspunsul primit, ori faceti demersuri pentru a obtine un act oficial de la primarie, act pe care-l prezentati comitetului, ori folositi alta culoare.
Succes!

Alte discuții în legătură

Culoarea balconului margareta_1980 margareta_1980 Doresc o alta culoare pentru interiorul balconului decat cea aleasa de locatarii blocului in care locuiesc.Insa administratorul se opune.Va rog sa ma sfatuiti ... (vezi toată discuția)
Montaj grilaje geamuri parter Stef_74 Stef_74 Buna ziua.Exista vre-o lege în care îmi interzice,sa pun grilaje la geamuri,după izolare termica a blocului?Primăriea a pus schele pe fațada ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon cu termopan spartacus2012 spartacus2012 Buna seara.As dori sa inchid jumatate din balconul apartamentului meu cu geam de tip termopan.Am nevoie de autorizatie de construire de la primarie ? Va rog ... (vezi toată discuția)