avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire de la matusa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire de la matusa

o matusa din partea tatalui a decedat in urma cu doi ani.nu are alti mostenitori in afara de mine si de sora mea.am aflat acum ca imobilul aflat in proprietatea ei a fost deja vandut desi nu am a fost chemat la succesiune.matusa nu avea discernamant existand documente medicale in acest sens si nu s-a putut intocmi un testament sau un act de vanzare -cumparare.mai pot intra in drepturi acum dupa atata timp si cum?
Cel mai recent răspuns: CRIM , utilizator 11:56, 21 Mai 2014
Vedeti ce a incheiat matusa.....ce act cu cine....si apoi reveniti sa ne spuneti...
din cate stiu eu in timpul vietii nu s-a facut niciun act.unde ma pot interesa in ce conditii s-a facut succesiunea ?sora mea a devenit mostenitoarea ei.
la cartea funciară acolo scrie în ce bază a primit noul proprietar imobilul.
Imobilul este in Bucuresti sector 5.Unde trebuie sa merg sa ma informez?Eu locuiesc in Brasov si matusa a decedat aici.
Ultima modificare: Luni, 19 Mai 2014
CRIM, utilizator
la Administratia financiara a sectorului 5.

Alte discuții în legătură

Mostenire Stoica Gabriela Madalina Stoica Gabriela Madalina Buna ziua, Matusa mea,sora bunicii mele,in varsta de 78 ani,doreste sa ne faca acte pe proprietatea ei,sotul a decedat cu ceva ani in urma,iar unicul ei fiul ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat de mostenitor anirc anirc Buna ziua. Iata problema mea: In anul 2009 a murit tatal meu. In casa am descoperit ca matusa lui cu care locuia mi-a lasat prin testament toate bunurile ei ... (vezi toată discuția)
Folosire testament daca altcineva s-a declarat unic mostenitor anirc anirc Buna ziua. Problema pe care vreau sa o prezint si la care am mare nevoie de un raspuns este urmatoarea: tatal meu a decedat anul acesta in luna iulie. Locuia ... (vezi toată discuția)