avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce trebuie facut daca nu vrea sa primeasca comunicarea.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce trebuie facut daca nu vrea sa primeasca comunicarea.

Buna seara. Ma judec cu unul si am castigat procesul, i s-a trimis comunicarea pe data de 30.04.2014 si el nu vrea sa semneze confirmarea iar acum nu stiu care sunt pasii si ce as putea face. Sunt constient ca v-a face contestatie dar macar sa stiu o treaba.
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 00:10, 20 Mai 2014
dumneavoastră nimic. există procedură pentru astfel de situații iar agentul o (sau ar trebui să o) știe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pe nedrept luckianmet luckianmet Salut, Va rog sa ma indrumati si pe mine intr-o situatie care mi s-a intamplat de vreo trei saptamani. Am fost oprit in Aiud Jud. Alba pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Contraventie in lipsa. pinteaadrianmarian pinteaadrianmarian Buna seara! Vreau sa prezint urmatoarea speta: In noaptea dinspre 6 spre 7 ianurie 2017 iesind dintr-un local impreuna cu niste amici cu scopul de a pleca ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda circulatie pentru viteza maxim007 maxim007 Buna seara tuturor, Sunt un pic cam nou pe forumul aceste asa ca v-as ruga sa ma lamuriti si pe mine cu o chestie din punctul vostru de vedere... Sunt din ... (vezi toată discuția)