Am o nelamurire: societatea vinde marfa la populatie, pe baza de bon fiscal, dar sunt persoane (societati) care doresc sa primeasca si factura anexa la bon. Pe factura se scrie ,,contra valoare bon fiscal nr../data. Aceste facturi anexa nu se contabilizeaza in cont 411, toate inregistrarile fiind facute in baza bonului fiscal. Intrebare: Aceste facturi trebuie raportate in declaratia 394?]
Declaratia 394
lelcunadia
La comert cu amanuntul , unii clienti cer factura la bonul fiscal . Intrebare : aceste facturi se trec in D 394 din ianuarie 2012 sau se treceau ... (vezi toată discuția)
Contari bonuri fiscale
mamon
Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti cum este corect sa inregistrez in contabilitate urmatoarele:
Am deschis pct de lucru,prestare servicii(masaj),am achizitionat ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.