avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare

La care La ce baza se calculeaza sporurile acordate in anul 2013( la cea avuta pana la 31.12.2009 sau la baza nou creata prin introducerea sporului de vechime in aceasta dupa 01,01.2010) pentru salariarii din institutii publice cum ar fi: spor conditii vatamatoare, spor complexitatea muncii -CFP, spor participare in comisiile de fond funciar si in echipe de proiecte finantate din fonduri europene nerambursabile

Alte discuții în legătură

Sporuri legale mariuta2 mariuta2 care sunt sporurile cu temei legal de care pot beneficia functionari publici si persoanele contractuale din cadrul unei primarie de comuna? ( conform ... (vezi toată discuția)
Spor pentru urbanism Melinda123 Melinda123 As avea nevoie de informatii,persoana desemnata din cadrul unei primarii poate primi sporul de 15% pentru urbanism si autorizatii deconstructii acum in ... (vezi toată discuția)
Spor 75% gestionare fonduri europene!!!!! nixon19 nixon19 Buna ziua, Impreuna cu primarul am semnat un contract de finantare si atragere de fonduri europene nerambursabile in luna decembrie 2009 si as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)