avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cerere valoare redusa- judecata cu furnizor telefonie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cerere valoare redusa- judecata cu furnizor telefonie

Buna ziua,
Am primit astazi in postaun plic de la Judecatoria Timisoara in care se regasesc mai multe acte cu privire la un contract incheiat de mine cu RCS-RDS in urma cu 3 ani. Prima hartie este una de comunicare adresa in care mi se spune ca am calitatea de parat intr-un dosar ( si mi se da numarul ) si ca am obligatia de a depune intampinare. Urmatoarea este un formular de raspuns conform art. 1029 alin 3 din Legea 134/2010. Urmatoarea o hartie completata cu datele de indentificare RDS si cu sumele pe care mi le cere ( valoare aparate, valoare dobanzi, taxa reziliere contract inainte de termen, etc. ) . Apoi am copii la toate facturile, contractul cu RDS. Mai am copie la o sentinta prin care eu am castigat un apartament unde acum am domiciliu ( mentionez ca am schimbat domiciliul la adresa din sentinta dupa ce am contractul cu RDS la 2 ani ). Ultima hartie este o fotocopie de la RDS cu data rezilierii contractului ( 05.08.2013). Sumele cerute sunt foarte mari, cu dobanzi, penalitati si taxe de reziliere timpurie. Intrebarea mea este....ce este acum de facut ? Pot sa apelez la mediere? Sa incerc o plata esalonata, o reluare a serviciilor sau macar a platii lor?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:14, 21 Mai 2014
[ link extern ]

aveti aici un ghid privind raspunsul. Puteti obiecta asupra sumei, sa predati si aparatele..
Puteti merge la firma sa platiti banii pe care ii datorati si scapati de judecata. Poate va puteti intelege sa platiti in rate, cu un avans mai mare la inceput.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa de mentenanta - televiziune, telefonie gnicolae gnicolae http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/companii/rcs-rds-amendata-cu-300-000-de-lei-199764.html RCS & RDS a fost amendată de Autoritatea Naţională pentru ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract rcs-rds (televiziune si internet) Alex.. Alex.. Buna ziua ! Am un contract cu RCS-RDS pe o durata de 12 luni cu serviciile de internet si televiziune, care expira undeva prin octombrie. Problema este ca sunt ... (vezi toată discuția)
Contract de internet/telefonie pe adresa mea , dar cu alt nume intabulare intabulare Buna ziua, Sunt abonat al unei firme de internet/televiziune/telefonie ( RDS ) . In urma cu 2 luni , am gasit in cutia mea postala un plic cu o factura , pe ... (vezi toată discuția)