avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie Privata Pilon II
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie Privata Pilon II

Buna ziua,
Am si eu o nelamurire.
Am primit acum ceva timp un plic de la BRD sa fiu informat de faptul ca m-au bagat la pensiile private pilot II. As vrea sa stiu daca este normal sa fiu asa dezinformat (adica nu am stiut ca trebuie sa-mi fac pensie privata neaparat obligat prin lege) si sa prmesc plicul hop-top te-am ales noi,pentru ca nu doresc sa-mi fac la aceasta banca ,daca as putea as face altundeva.
In al doilea rand ..este normal ca firma unde am lucrat sa dea datele mele catre banca in acest sens fara acordul meu?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Bună ziua.. În urma cu 3 ani am fost pusa coplatitor la creditul ... Elyyana Elyyana Bună ziua.. În urma cu 3 ani am fost pusa coplatitor la creditul soțului meu deșii eu nu aveam loc de munca, este posibil asa ceva?? În plus menționez ca ... (vezi toată discuția)
Raportare abuziva in biroul de credit andreiarotaru andreiarotaru Buna ziua tuturor si sper sa ma puteti ajuta cu cateva sfaturi. Am descoperit in urma cu o saptamana, cand m-am dus cu dosar la Transilvania pentru a-mi face ... (vezi toată discuția)
Executare judecatoreasca dupa 8 ani de zile. croco_madness croco_madness Va salut O sa incerc sa fiu foarte scurt. Mama mea a facut in Mai 2010 o descoperire de card de circa 3 salarii . La scurt timp dupa asta , compania la ... (vezi toată discuția)