avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Raportare abuziva in Biroul de Credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Raportare abuziva in Biroul de Credit

Buna ziua tuturor si sper sa ma puteti ajuta cu cateva sfaturi.
Am descoperit in urma cu o saptamana, cand m-am dus cu dosar la Transilvania pentru a-mi face o descoperire de card pe salariu , ca nu mi se poate acorda pentru ca figurez in BC cu o suma de 22 de lei noi din 2011 si care a fost achitata in 2013 ( dar nu de catre mine,pentru ca eu nu am stiut de existenta acelei sume pana acum o saptamana) la BRD . Mentionez ca nu am stiut si nici nu am primit vre-un fel de notificare cu privire la acea suma pe care eu figurez ca o am restanta la BRD. M-am dus la BRD si cei de acolo mi-au spus ca e un comision al bancii de la un card de salarii pe care l-am avut la ei in perioada 2009-2011 si ca acel cont nu a fost inchis.
Acuma eu stiu ca am avut intradevar acel card deschis la ei de catre firma la care lucram la acel moment, numai ca, eu am facut cerere de inchidere cont la ei pentru ca am avut si o descoperire de card pe care am achitat-o pentru ca asa era conventia facuta intre mine si angajator .( la momentul in care plec sau sunt data in somaj cum a fost cazul meu , eu trebuie sa am acea descoperire de card achitata).
Raspunsul bancii la cererea mea de excludere din BC nu a venit pe cai oficiale , ofiterul de credite cu care am vorbit spunandu-mi ca banca refuza sa ma excluda din birou si ca nu au si un raspuns oficial in acest sens.
Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi ca eu am facut criza de nervi ....nu se poate face nimic? Vreau sa pot sa fiu exclusa din BC pentru ca nu a fost vorba de rauplatnic( acea suma fiind un comisin de-al lor ),nu am fost instiintata sub nici o forma si nu mi se pare normal sa fiu intr-un fel acuzata pe nedrept .
Ultima modificare: Vineri, 18 Iulie 2014
andreiarotaru, utilizator

Alte discuții în legătură

Poprire cont bancar anca49 anca49 Buna ziua, dețin două conturi bancare.. Unul de salariu la BRD, si un altul la banca Transilvania. La data de 13/10/2017, am aflat că contul de la banca ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa negociez cu banca sa ma scoata din bc Adrian6301 Adrian6301 Buna ziua,am avut pina in 2011 un card de salariu cu descoperire ,am achitat descoperirea in anul 2011 dar nu am inchis contul pentru ca a trebuit sa plec la ... (vezi toată discuția)
Card debit închis. Gabriel_onefm Gabriel_onefm Bună ziua. Soția mea a avut un card de salariu cu overdraft din 2011 pana în 2014. În 2014 am decis sa îl închidem. În ziua închiderii am făcut ... (vezi toată discuția)