avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont bancar
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont bancar

Buna ziua, dețin două conturi bancare.. Unul de salariu la BRD, si un altul la banca Transilvania. La data de 13/10/2017, am aflat că contul de la banca Transilvania este blocat,iar la banca BRD, este blocată suma de 220 Ron. Cred că această sumă reprezintă valoarea unei amenzi mai vechi pe care nu am achitat-o la timp. ( cam din 2015). Această poprire vine de la Ag. fiscală Sinaia,oraș in care locuiesc. Problema mea este de ce nu î- mi retrage suma poprită si deblocarea contului de la banca Transilvania. Au trecut mai bine de două săptămâni si situația este aceeași. Cred că este rea voința. Vă rog să mă ajutați ,unde pot face o plângere. Cu stimă Anca
Cel mai recent răspuns: valdeval , utilizator 17:05, 5 Noiembrie 2017
inteleg poprirea pe cardul de salarii, nu o inteleg pe cealalata; in tot cazul, de ce nu mergeti chiar la bancile respective sa discutati cu ei ? ca poate e neglijenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite - deblocare cont anotherone anotherone Buna seara. Am primit o notificare prin care mi s-a pus poprire pe contul bancar. Motivul? Amenda ratb in valoare de 250 lei. Am depus suma respectiva pe ... (vezi toată discuția)
Ridicarea poprire andrada2525 andrada2525 Buna ziua tuturor! Am un cond deschis la brd unde imi intra ALOCATIA COPILULUI si maternitatea.Mi s-a pus poprire de la o alta banca.Am platit suma datorata ... (vezi toată discuția)
Poprire din pensie alimentara aimetti aimetti Buna ziua, am urmatoarea problema, mi s-a blocat suma de 250 de RON de catre primaria Sectorului 4 pentru 2 amenzi RATB neplatite din anul 2012. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)