Buna ziua -inainte cu doi ani sotul a murit inIsrael dar avem o vila in Romania. Eu am doi copii din casatorie ,el are doi copii aici in Israel,impreuna n avem copii.Casa din tara am cumparat-o inainte de casatorie pret jumu-juma,o casa la rosu,in anul 1998- in anul 2006 am vandut apartamentul meu bun-propriu si teren tot bun-propriu ca sa facem casa sa putem locui in ea, nu ne-au ajuns banii am facut credit in tara pt 25 miiEURO .In casa a locuit tot timpul fiul meu are acum 30 ani si el a continuat cu constructie ,mobilat platit creditul noi ,adica sotul pana la urma nu a pus n ban la aceasta casa- fiul are un teanc de facturi.Acum nu stiu cum sa incep cu NOTARUL sau cu INSTANTA ,eu cred ca cei doi copii ai lui de aici din Israel o sa aiba pretentie si frica mea este daca ei pot deschide succesiunea sau procedurile dupa legile din ISRAEL,precizez ca noi v3eneam in tara numai o luna sau doua pe an.Va multumesc
Dna AV mii de multumiri intrebarea mea era daca copii defunctului sot din Israel pot cere aceasta procedura succesorala dupa legislatia din Israel, si daca da cum pot sa impiedic acest lucru -facand ce .... fiul meu locuieste in casa de 8 ani el plateste tot ,el construieste tot etc
~ final discuție ~