avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Infintare pfa consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Infintare pfa consilier juridic

buna ziua! indeplinesc functia de consilier juridic de 3 ani, intrebarea este daca as putea sa imi infiintez un pfa ca si consilier pentru a putea continua sa lucrez in unitate intrucat altfel inceteaza relatia contractuala?
Activitatile juridice cod CAEN 6910 sunt cuprinse in lista activitatilor interzise a fi desfasurate de PFA, II, IF, SRL, SNC, SA, ETC.

Interdictia provine din mai multe legi, cum ar fi:
Legea nr.51/1995
Legea nr.36/1995
Legea nr.188/2000

Chiar Legea nr.514/2003 prevede ca

Art. 2
Consilierul juridic poate să fie numit în funcţie sau angajat în muncă, în condiţiile legii.

si nu exista derogari privitoare la aceaste posibilitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic stagiar roxana - elena roxana - elena buna ziua! doresc sa va intreb daca un consilier juridic stagiar poate sa-si infiinteze un pfa ,sau srl ,sau ii ( asociat unic) cu codul caen 6910 Activitati ... (vezi toată discuția)
Cod caen activitate secundara andreea20ro andreea20ro buna ziua,pot sa trec in actul costitutiv urmatoarea activitate la activitati secundare sau imi trebuie autorizare speciala? 6910-activitati ... (vezi toată discuția)
Consultanta juridica - in calitate de persoana fizica autorizata monicaariton monicaariton Buna ziua, Am o intrebare. O persoana fizica autorizata poate oferi consultanta juridica pentru persoane juridice sau fizice?Bineinteles, daca este absolvent ... (vezi toată discuția)