avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Prestare servicii intracomunitare
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Prestare servicii intracomunitare

Buna seara!Lucrez la o societate de confectii din Romania care presteaza servicii (manopera) pentru o societate din Italia (sistem lohn).Eu primesc din
Italia materialele si accesoriile pe baza de Document de transport care contine numele fiecarui accesoriu si cantitatea lui.As vrea sa stiu daca eu trebuie sa trec aceste Documente de transport cu fiecare accesoriu primit intr-un fel de registru?Mentionez ca aceste Documente de transport contin doar cantitatea accesoriilor nu si valoarea lor.Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 22:57, 21 Mai 2014
In conformitate cu prevederile art. 156 din Codul fiscal, operatiunile de prestari servicii asupra bunurilor mobile corporale trebuie evidentiate din punct de vedere fiscal in registrul bunurilor primite din alt stat membru, document care poate fi intocmit manual sau prin mijloace informatice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport intracomunitar paolo979 paolo979 Societate din Romania, factureaza servicii (prelucrare semifabricate) la o firma din Italia. (Serviciile sunt efectuate pe baza de comanda, materia prima este ... (vezi toată discuția)
O societate înregistrată ca plătitoare de tva in românia efectuează un transport de marfă în serbia, pentru o societate românească. cum trebuie întocmită factura, cu sau fără tva? vboroata vboroata O societate inregistrata ca platitoare de tva in ro , efectueaza un transport de marfa in Serbia pentru o societate din ro . Cum trebuie intocmita factura cu ... (vezi toată discuția)
Utilaje primite intracomunitar pentru folosinta temporara gratuita marinela.jecan marinela.jecan Buna ziua ! Societatea A din Romania primeste cu imprumut ,de la clientul ei din Franta , pentru care presteaza servicii lohn , masini de cusut necesare ... (vezi toată discuția)